Mijn favorieten

Hypotheken

Financieel Advies
Via Boertjes krijgt u overzicht en duidelijkheid in het oerwoud van hypotheken, maar ook van sparen, beleggen en kredieten. Vanzelfsprekend draait alles om het optimale rendement van uw geld. Wij hebben toegang tot alle betrouwbare Nederlandse en een aantal buitenlandse geldverstrekkers en zijn daardoor 100% onafhankelijk. Onze specialisten kennen de weg, zijn uitstekend opgeleid en hebben veel ervaring.De hypotheekadviseur begint met een kosteloos 1e gesprek waarin de dienstverlening uitgelegd wordt en uw mogelijkheden en maandelijkse financiële lasten globaal berekend worden. Vanaf 2013 is het niet meer toegestaan om op provisiebasis te adviseren. Bij het 2e gesprek begint het echte adviestraject. Afhankelijk van uw voorkeuren bestaat dit traject vaak uit meerdere gesprekken.
Uit het adviestraject komt vaak een concrete aanbeveling. Indien u wilt dat deze aanbeveling uitgevoerd gaat worden, dan komt u in de bemiddelingsfase. De financieringskosten zijn eenmalig aftrekbaar dus u ontvangt van de Belastingdienst een fors deel terug. De dienstverlening kan eventueel worden meegefinancierd in de hypotheek.


Hypotheek / Verkoop met NHG
Tegenwoordig hebben veel mensen een hypotheek met NHG, Nationale Hypotheek Garantie. Bij een dreigende gedwongen verkoop kan NHG een vangnet zijn. Wij hebben voor u een stappenplan opgesteld waarin u vooraf snel meer duidelijkheid kunt krijgen.
KLik voor het stappenplan op onderstaande link:
https://static.realworks.nl/cms/905632/NHG.pdf

Investeer 1 uur in uw toekomst!
Een eigen woning of bedrijf, van welke grootte of soort dan ook, is naast een trots bezit ook vaak een manier om een spaarpot op te bouwen. Wij luisteren naar uw persoonlijk verhaal, uw wensen, mogelijkheden, ideeën en dromen. In de financieringsplannen wordt rekening gehouden met uw huidige situatie én met uw plannen voor de toekomst. In 1 uur weet u waar u aan toe bent.