Mijn favorieten

Styling

Uw woonhuis of appartement staat te koop of komt binnenkort in de verkoop. Uiteraard hoopt u dat uw woning snel wordt verkocht tegen een goede prijs. Wellicht een goed moment om ook aan verkoopstyling te denken.

Een goede presentatie van uw woning is voor het verkoopproces zeer belangrijk. De verkoop begint al op internet, veel kopers beginnen met een voorselectie van hun favoriete woningen op de diverse huizensites. Uw huis zal daarom positief moeten opvallen tussen het huidige woningaanbod.Boertjes Dedemsvaart kan u helpen uw woning zo optimaal mogelijk te presenteren. Dankzij verkoopstyling kunt u uw woning zo gunstig mogelijk presenteren tussen al die andere woningen die ook te koop staan. De eerste klap is een daalder waard, en er is nooit gelegenheid voor een nieuwe eerste indruk. Tevens laat het potentiële kopers duidelijk de mogelijkheden van uw woning zien. Een breder publiek zal daardoor geïnteresseerd zijn in uw woning. Met een goede eerste indruk wordt de kans op bezichtigingen en verkoop aanzienlijk vergroot. Kijkers / kopers moeten namelijk in de eerste minuten het gevoel krijgen dat ze thuis komen...

Meubelverhuur
Een leegstaande woning verkopen is niet eenvoudig. Dit komt omdat eventuele kopers geen inschatting kunnen maken van lege ruimtes. Daarnaast zijn lege kamers niet uitnodigend op foto’s en/of tijdens bezichtigingen. Door de woning weer sfeervol en eigentijds in te richten, vergroot u de kans op verkoop van uw woning. Het is eventueel mogelijk via BoertjesDedemsvaart moderne en kwalitatief goede meubelen en accessoires te huren. Voor meer informatie omtrent meubelverhuur kunt u contact opnemen met BoertjesDedemsvaart.
Om de kosten te drukken bestaat ook de mogelijk  meubels van karton inclusief bijbehorende accessoires te gebruiken. U geeft hiermee de kijkers een goede indruk van de mogelijkheden van uw woning.

Kluswerkzaamheden
Indien er voor de finishing touch nog enkele werkzaamheden dienen te worden verricht, dan is van alles te overleggen. Wij denken graag met u mee en we denken graag in mogelijkheden!