Mijn favorieten

Taxaties

Gedegen kennis, volop ervaring in de markt en een nauwgezette beoordeling ter plekke vormen de basis voor onze taxaties van onroerend goed. Onze taxaties hebben meestal tot doel te worden gebruikt als onderlegger voor financiering, aankoop, verkoop, oversluiten huidige hypotheek, fiscale minnelijke waarderingen i.v.m. successie of boedelscheiding.

Onze taxaties vormen voor banken, notarissen en verzekeringsmaatschappijen de basis voor hun oordeel. Hun vertrouwen is gebaseerd op onze kennis van zaken, grondige aanpak en vakbekwaamheid. Ons lidmaatschap van de NVM, de Nederlandse Vereniging van Makelaars, het NWWI, Taxateurs Unie en het Taxateursregister VastgoedCert, vormen een extra waarborg voor kwaliteit.

Boertjes makelaardij Dedemsvaart  garandeert u een snelle, objectieve taxatie voor een schappelijk tarief.

Bij ontvangst van uw opdracht maken we direct een afspraak voor de bezichtiging / opname van het object. Na een grondige opname ontvangt u zo spoedig mogelijk het uitgebreide en betrouwbare taxatierapport bij u thuis. Voor een taxatierapport met het NWWI-keurmerk moet u rekening houden met een iets langere verwerkingstijd.