Mijn favorieten

Verhuur

Wilt u een woning verhuren?

Hier komt veel bij kijken, want u doet zaken in een lastige markt met vaak wijzigende regelgeving. Welke huur kunt u vragen? Waar moet ik rekening mee houden?

U kunt een afspraak maken met de makelaar over de woning die u wilt verhuren. De makelaar doet een opname van de woning en beoordeelt deze. Tevens is het van belang welke eisen u stelt aan de potentiële huurder. Een belangrijk aspect is het bepalen van de juiste huurprijs. Onze Makelaar is als geen ander op de hoogte van de markt en is in staat voor u een reële maximaal haalbare huurprijs vast te stellen.

Wij beschikken over een database van zoekende klanten. Hierdoor bent u vrijwel zeker dat u op korte termijn een aantal potentiële huurders aangeleverd krijgt. Ook ten behoeve van de verhuur van uw woning wordt een raampresentatie gemaakt en zal er desgewenst een “te huur bord” bij de woning komen. Er zijn nog meer mogelijkheden: zo kan uw huurwoning ook groot en uitgebreid met alle kenmerken op www.funda.nl worden geplaatst.

Een bezichtiging volgt. Uw woning wordt op een professionele manier aan de huurder getoond. U neemt uiteindelijk de beslissing of u in zee gaat met de huurder. Voorafgaand aan deze beslissing zal ons kantoor het nodige onderzoek doen en zal de NVM-check gedaan worden. Hiermee weet u ook meteen zo goed mogelijk of u met een betrouwbare huurder van doen heeft. Besluit u de kandidaat-huurder te accepteren en besluit de kandidaat-huurder uw woning te accepteren? Dan dragen wij zorg voor de verdere afwikkeling zoals het opstellen van een huurovereenkomst, het regelen van een inspectie en de uiteindelijke overdracht tussen de eventueel "oude" en "nieuwe" huurder.

Bent u geïnteresseerd in een huurwoning?

Schrijf u dan nu in voor het aanbod dit kan via het contactformulier, via mail of telefonisch op telefoonnummer 0523-612474