Mijn favorieten

Verkoop

Uw opdracht is onze reclame!

Hoe selecteert u uw makelaar? In deze tijd is het van belang dat een makelaar actief op zoek gaat naar een koper. Actie is reactie! Wij doen er alles aan om uw woning snel en voor een zo hoog mogelijk prijs te verkopen.

Er zijn veel gerenommeerde makelaars. Waarom Boertjes makelaardij Dedemsvaart?

Boertjes Dedemsvaart is een innovatief kantoor dat gebruik maakt van eigentijdse middelen om koper en verkoper bij elkaar te brengen. Veel gerenommeerde makelaars denken dat de koper zichzelf wel meldt en wachten rustig af tot er iets gebeurd. De tijd van achterover leunen is echter geweest. Kopers hebben in deze markt veel keuze, daarom is het van groot belang een goede aanpak te hebben. Wij zorgen ervoor dat uw huis na grondige voorbereiding op de beste wijze wordt gepresenteerd en wij spreken al onze kanalen aan om u zo snel mogelijk te voorzien van de juiste koper. Actie is reactie!

Wij beschikken over methodes om uw woning een voorkeurspositie te laten krijgen op de meest bezochte site van Nederland "Funda".
Er staan erg veel woningen te koop.  Het is van belang dat u op Funda boven in de resultatenlijst zichtbaar bent anders wordt u niet gezien. Onderzoek heeft uitgewezen dat men gemiddeld 10 á 15 woningen bekijkt en dan de site verlaat. Een goede positie is daarbij van groot belang.
Via de mail krijgt u van ons inzichtelijk hoe goed uw woning op Funda bekeken wordt.


Communicatie
Heel belangrijk voor een goed verloop van het verkoopproces is heldere communicatie tussen makelaar en opdrachtgever.
Via telefoon, post of e-mail wordt de doelgroep uit het zoekersbestand van onze website attent gemaakt op uw woning.


De sociale netwerken op internet krijgen een steeds grotere rol in ons algehele communicatiesysteem. Wij spelen hierop in door actief te zijn op twitter, facebook, linkedin etc.

Automatische afspraakbevestiging. Zodra iemand uw woning wil komen bekijken, bellen wij u daar uiteraard over om dit met u te overleggen, hiernaast krijgt u van ons per E-mail bericht bevestiging van deze afspraak. Ook de bezoeker krijgt per e-mail een bevestiging van de afspraak. Deze bevestiging gaat direct vergezeld van een PDF-brochure van uw woning.

Het is vanzelfsprekend dat we regelmatig met u overleg hebben over de gang van zaken. Uw belang is ons belang!

En niet te vergeten: we zijn enthousiast en gedreven, we gaan er volledig voor om uw woning zo goed mogelijk voor u te verkopen.

Graag komen wij bij u thuis voor een vrijblijvende waardebepaling. Tijdens dit gesprek wordt tevens het hele verkooptraject met u doorgenomen

Bent u van plan uw woning te verkopen? Wij helpen u hier graag bij!!!


Uw resultaat is onze reclame.